Veelgestelde vragen

Welkom op onze veelgestelde vragen. Of je nu nieuw bent of een doorgewinterde gebruiker, hier vind je een schat aan informatie. Blader door de vragen en ontdek heldere antwoorden. Mocht je nog steeds in het duister tasten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

FAQ

Lamot ligt in het centrum van Mechelen, naast de Dijle. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.

Een Flanders heritage venue is een inspirerende meeting locatie met een unieke erfgoedbeleving. Om dit label te mogen dragen dien je als locatie aan verschillende voorwaarden te voldoen. Meer info kan je vinden op de website van Toerisme Vlaanderen.

Lamot beschikt niet over een eigen parking. Parkeren kan wel in de openbare parkings Indigo Hoogstraat (op 5 minuten wandelafstand) en Q-park Lamot (naast de Lamot site).

  • Ons auditorium heeft plaats voor 298 personen.
  • Mechelen Centraal biedt plaats aan 450 personen staand voor een receptie, walking diner,…

Alle zalen zijn voorzien van scherm en beamer. De grotere zalen hebben standaard ook een geluidsinstallatie met micro en mogelijkheid tot het afspelen van geluid.

Ja, op 1 zaaltje na zijn al onze zalen rolstoeltoegankelijk.

Stuur ons een mailtje of bel ons zodat we de beschikbaarheid kunnen nakijken. Nadien kunnen we een optie plaatsen die geldig is voor 14 dagen. En bezorgen we je een offerte op maat.

Ja, wij werken met onze eigen vaste cateraar. Eigen catering is enkel mogelijk mits het betalen van een uitkoopsom.

Unieke erfgoedlocatie

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum is, wat men in vaktermen, een ‘special meeting venue” noemt. Erfgoed en beleving ervan zijn belangrijke eigenschappen van Lamot. Uw evenement heeft letterlijk plaats in industrieel erfgoed. Doorheen het gebouw komt u op verschillende manieren in aanraking met het erfgoed van de voormalige brouwerij.

Zomervakantie

Tijdens de maanden juli en augustus zijn onze kantoren  gesloten op vrijdag.

 

We zijn met vakantie van 15 juli t.e.m. 2 augustus